Esdeveniments Notícies

XVI TROBADA DE COLLES DE FALCONS DE CATALUNYA A PIERA.

El passat 22 d’Abril, Els Falcons de Piera van inaugurar la XVIII Fira del Sant Crist a Piera, fent les figures “Presentació de la Canalla amb Pilar de 3” i “l’Estrella”, després van començar la cercavila on farien 3 parades més i on muntarien 3 “Vanols d’Avions”.
Seguidament, van començar els preparatius de la XVI Trobada Nacional de Falcons.
650 falconers es van reunir al parc del Gall Mullat a les 17.00.
A les 18.00 van començar dues cercaviles simultànies. Des de el C/ La Plaça van sortir les colles de, Vilafranca del Penedès, Vilanova i la Geltrú, Castellcir, Riberal i Capellades i des de el C/ Piereta van sortir, Llorenç del Penedès, Barcelona, Malla, Vallbona d’Anoia, Vilanova d’Espoia i la colla amfitriona, els de Piera. Les onze colles tenien 3 parades on muntar les seves construccions fins a arribar al Parc del Gall Mullat, on anirien pujant a l’escenari i farien dues figures per colla, després, abaix a la pista, és col·locarien al voltant per fer la figura conjunta “El Món dels Falcons”, Piràmides i Pilars.

A continuación, les figures de cada colla en aquesta espectacular trobada:
Llorenç del Penedès: Conjunt de 2 caminant, 3 de 3-2-1, 3 Pirámides, Escala de 7, Tripou, Conjunts de 3, Pou Escapçalat, Conjunts de 2, Pilars de 3 i a la conjunta Escala de 5 amb Pilar
Vilafranca del Penedès: 3 de 6, Pilars de 3, Torreta, Ventall, Pd5ps, Pira de 6×5, Escala de 9 i la conjunta.
Piera: Doble A, La Xica, Tancs + Roda, Presentació de la Canalla amb 2 Pilars de 3, Panxa en l’Aire, Planxes Altes i a la conjunta, Escala de 7 amb pilar de 3.
Vilanova i la Geltrú: Pira de 10, 2 Tripires, 2 Vols de 4, 2 Vols de 3, 5 Pilars de 3 i Agulles, 3 Ventalls Girats, Fòcking amb Triangle, 2 Pilars i 8 Puntes més, i a la conjunta, Capdil 7×8 i Pilar de 4ps
Barcelona: 2 Piràmidesde 4 drets i 2 pirámides de 3 drets, 2 Avets de 7 simultanis, Serra de 6 puntes amb 2pd3 al mig, Escala caminada amb 2 pilars de 3, Vols de 5 i 4 Vols de 3, Pira 5×5 i 2 Pires de 3×2 simultanies, a la conjunta van muntar Escala de 8 amb Pilar de 3 i mig.
Castellcir: Vol de 4 i 2 de 3, 2 Pous Escapçats amb 2 Baldufes, Quadricules i Pilars de 2.
Malla: Vol de 4 i de 2, Pira 3 Quarts de 8 amb Pilar, Pira de 9, Pilars de 3 i de 2, Font Quintuple de Malla, Rellotge amb Pilar de 4, més la conjunta.
Riberal: Catedral amb dos pilars de 3 nets, Pilar de 4 per sota deixat net, 7/5 net amb dos agulles, Pilars caminats, més la conjunta.
Vallbona d’Anoia: Serra de 4 puntes, Escala caminada coronada, Tripira, Avet, a més, la conjunta.
Capellades: Pastís. Vol de 4 y dos Vols de 3, Pira de 10, Escala de 7 i la figura conjunta.
Vilanova d’Espoia: Avions de 3 amb angels, Pira de 8, Avet, Espoienca, Meritxell i la conjunta.
En acabar sopar i ball Envelat amb el grup La Cultural de Granollers.
Trobada 5 collesTrobada 6 colles

Log In

Create an account