Notícies

Romeria a Montserrat 2015

El passat 18 d’octubre, el Falcons de Piera es van desplaçar a l’abadia de Montserrat per fer la tradicional actuació falconera que, any rere any, culmina la romeria a aquest monestir.

Enguany, la plaça era per als de la faixa vermella, que van actuar en solitari essent l’atracció dels nombrosos assistents i turistes d’aquest emblemàtic lloc. L’actuació va començar a 2/4 d’una, amb una plaça de Santa Maria plena de públic que va poder gaudir de l’actuació que els Falcons de Piera havien preparat.

Van començar amb el tanc-roda, que al centre de la plaça ha cridat l’atenció del públic, congregant-los al voltant per tal de compartir les figures que vindrien. Tot seguit van continuar amb la flor, la presentació de la canalla, dos mitja llunes escoltades per dos pilars de tres, el mercat per finalitzar un pilar de quatre mentre les gralles tocaven Els Segadors.

Una molt bona actuació, amb un públic molt entregat i amb ganes d’aplaudir i passar-ho bé. Com sempre, Montserrat congrega a molts turistes que es troben amb un moment tant espectacular i no poden resistir-se a formar-ne part d’ell en forma de reporters gràfics.

Un any més els Falcons de Piera han marxat molts satisfets de la seva Romeria a Montserrat. Com sempre pots veure més fotografies al nostre Flickr.

20151018080104

 

Log In

Create an account